Basso København åbnet i Dronningens Tværgade

21. april 2018

Efter flere ugers ombygning stod Basso København klar til i denne uge at slå dørene op for første gang. Det blev fejret med prøvemiddag til særligt inviterede onsdag og en officiel åbningsreception torsdag, begge dage med høj sol og højt humør.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Der er blevet knoklet i døgndrift på Dronningens Tværgade 22, og særligt er der i den sidste uge indsat alle kræfter for at gøre lokalerne klar til åbning. Således var både tjenere, kokke, administrationsfolk og partnere hoppet i arbejdstøjet og hjalp håndværkerne med den sidste finish. Resultatet? En rummelig og hyggelig restaurant med en masse sjæl og atmosfære:

Vi er rigtig stolte over resultatet, som vi glæder os til at vise frem til endnu flere, fortæller Malte Thomsen, der er indsat som Bestyrer hos Basso København. Jeg har simpelthen været så rørt og taknemmelig over at se, at alle bare har trådt til og hjulpet, da jeg meldte ud, at vi var lidt pressede på tid inden åbningen. Det fortæller mig, at det er det helt rigtige team, vi har fået sammensat til Basso, fortsætter han.

Onsdag i denne uge blev der lagt sidste hånd på renoveringen og kort tid efter slog Basso København dørene op for første gang til prøvemiddag, hvor knap 80 særligt inviterede troppede op for at teste restaurantens Social Dining Menu og se de nye lokaler.

Prøvemiddagen fungerede som en slags generalprøve, hvor vi brugte de inviteredes feedback til at rette ind hist og pist, så vi nu er helt klar til at slå dørene op, fortæller Malte Thomsen.

Efter den succesfulde prøvemiddag kom dagen for den officielle åbningsreception. Her kom venner, familie, kollegaer og samarbejdspartnere for at se den nye restaurant, akkompagneret af kolde bobler fra tjenerne og lækre smagsprøver fra køkkenet.

Det var en fantastisk dag med fuldt hus fra start til slut. Endnu en gang er vi virkelig overvældede over den opmærksomhed og opbakning, vi får, fortæller Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix.