Basso Aarhus: Social Dining hitter hos gæsterne

Basso Aarhus: Social Dining hitter hos gæsterne

17. november 2017

Med godt halvanden måned på bagen, er Basso Aarhus allerede på listen over de restauranter, der har modtaget flest positive gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Det lader til, at konceptet Social Dining har vundet indpas på den århusianske madscene. Dette vidner de mange gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com om. Restaurantsitet har nemlig lavet en opgørelse over gæsteanmeldelser modtaget i oktober 2017, baseret på over 20.000 gæsteanmeldelser. Her står Basso Aarhus nævnt på en flot top 10 over de østjyske restauranter, der har modtaget flest pæne ord med på vejen fra sine gæster.

Vi er da enormt stolte af de mange positive tilbagemeldinger, vi har modtaget fra vores gæster i vores første levemåned. Men uanset, om der er tale om rosere eller konstruktiv kritik, tager vi alle former for feedback meget seriøst, da det er med til at udvikle os som restaurant og koncept, fortæller Jonas Fjordbak, Bestyrer af Basso Aarhus.

Social Dining – hvad er det?

Menukortet hos Basso Aarhus rummer en lang række snacks og småretter, kolde såvel som varme retter samt et udvalg af sides og desserter. Desuden tilbyder restauranten en Social Dining Menu, bestående af enten 10 eller 13 serveringer, der bliver serveret som deleretter til bordet over fire eller fem omgange. På den måde sørger køkkenet for, at man som gæst kommer omkring et fornuftigt udvalg af både snacks, salte retter og desserter under middagen.

Social Dining-konceptet er et kendt fænomen mange steder i udlandet, og vi skal ikke længere end til København, der ligeledes huser flere restauranter med lignende koncept. Nu er Social Dining kommet til Aarhus, med Basso Aarhus som én af frontløberne.

Social Dining Menuen fungerer rigtig godt til både hverdag og fest, da den delevenlige menu giver en super hyggelig og afslappet stemning omkring bordet. Og det er uanset, om I er et par eller et større selskab, fortæller Kristian Skjød Jensen, Produktansvarlig & Partner i DiningSix, der er koncernvirksomheden bag Basso Aarhus.


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus