Basso Aarhus – Ny, italiensk restaurantoplevelse i Skolegade

Basso Aarhus – Ny, italiensk restaurantoplevelse i Skolegade

25. september 2017

De århusianske madentusiaster kan glæde sig til at blive overrasket og taget med på en længere rejse, når restauranten Basso åbner i denne uge. Her får de nemlig mulighed for at smage mange forskellige retter og få flere forskellige indtryk under én samlet middag. Et moderne og nordisk twist på klassiske italienske retter blandet med en casual og intim atmosfære er temaet for denne nye perle i Skolegade.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Aarhus har de seneste år oplevet et enormt boom på madfronten, hvor der er kommet større fokus på kvalitet og den fuldendte restaurantoplevelse. Denne oplevelse søger den snarligt åbne restaurant, Basso, at udvide yderligere, ved at præsentere Jyllands hovedstad for konceptet Casual Social Dining. Vores menu består af simple og enkle retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet. Så har man mulighed for at prøve noget forskelligt og få flere unikke smagsoplevelser, fortæller Kristian Skjød Jensen, Partner og Kreativ Produktansvarlig i DiningSix.

Basso rykker ind i de nyrenoverede lokaler på Skolegade 21, som de har overtaget efter KöD Aarhus. Her vil interiøret afspejle den intimitet og uformelle stemning, man som familie eller gode venner deler, når man nyder en god madoplevelse sammen.

Smag på Italien

Hos Basso er den fuldendte madoplevelse givet ved dét, at være sammen om noget, og restauranten præsenterer således en Tasting Menu, der består af 10 eller 13 serveringer, som man kan nyde sammen ved bordet. Menuen skifter efter sæson, men vil altid være stærkt inspireret af det italienske køkken – dog med et nordisk twist: På Basso bruger vi Nordens lækre råvarer til at lade os inspirere af den italienske madkultur, forklarer Morten Pedersen, Partner og Direktør i DiningSix

Også restaurantens cocktailkort har afsæt i Italien, og med brugen af italienske produkter vil der blive serveret klassikere i nye, skarpe og spændende kombinationer med noget for enhver smag.

Basso Aarhus slår dørene op for første gang på fredag den 29. september, og du kan allerede nu booke dit første besøg hos os. Følg os gerne på rejsen via vores nyhedsbrev eller på Instagram og Facebook.