Backend-udvikler

Evner du at udvikle fremtidssikrende løsninger?

Backend-udvikler søges til internt styringssystem i restaurationskoncern


Vil du være med til at videreudvikle hjertet i en virksomhed i vækst? Elsker du at finde på nye tiltag og lære om nye teknologier? Så er du den helt rette person for DiningSix A/S.

Vi søger lige nu en nytænkende samt dygtig og grundig backend-udvikler på fuldtid, der værdsætter kvalitetskodning og mestrer Laravel. Du bliver en del af vores livlige kontor i København K, nær Rådhuspladsen.

DiningSix er driftsvirksomheden bag restaurantkoncepterne KöD, Basso, Klokken og Keyser Social samt har en anpart i cocktailbaren LouLou, som alle er beliggende på centrale placeringer i hhv. København, Aarhus og Oslo. Vi er i en rivende udvikling og ser digitalisering som den naturlige vej mod at vokse endnu mere. Som backend-udvikler i DiningSix kommer du således til at spille en vigtig rolle på vores digitale team, der hver dag arbejder for at udvikle vores digitale platforme for at øge vækst og salg.

Hvem er du?

Vi er på udkig efter en dygtig backend-udvikler, der formår at tage ansvar fra første dag. Du foretrækker kvalitet og sætter en ære i at udvikle fremtidssikrende løsninger. Derudover er det et kæmpe plus, hvis du elsker at følge med i og tale om de nyeste værktøjer, standarder og trends inden for udvikling, da vi gerne vil være forrest i feltet med vores tilgang til udvikling.

Profil & Krav

  • Erfaring med PHP – Meget gerne Laravel
  • Erfaring med et JavaScript-framework såsom React, Redux etc.
  • Forståelse for HTML, CSS og  LESS
  • Du tænker både nyt og hurtigt
  • Du er initiativrig og elsker at finde på nye tiltag
  • Du er altid klar på at lære mere om nye teknologier.
  • Du arbejder selvstændigt og er ikke bange for udfordringer uanset størrelse
  • Du tager ansvar for kvaliteten og færdiggørelsen af egne opgaver
  • Du har lyst til at være en del af en dynamisk arbejdskultur, hvor arbejdsmiljø og gode relationer vægtes højt
  • Om du er uddannet eller ej er ikke væsentligt, så længe du er et geni til at kode!

Vi tilbyder

En spændende og lærerig fuldtidsstilling, hvor du har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer i et uformelt og åbent arbejdsmiljø, hvor både tempo og humør er højt. Derudover er der mulighed for fleksible arbejdstider. Du vil komme til at arbejde på vores kontor i København K lige ved Rådhuspladsen, men der også mulighed for at arbejde hjemmefra eller andre steder til tider.

Er du den rette til jobbet?

Lyder det som et job for dig, så send din ansøgning samt CV til Morten Samson på mailadressen ms@diningsix.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du ligeledes velkommen til at kontakte Morten Samson via E-mail eller på telefon +45 28 30 93 92. Vi afholder løbende jobsamtaler og ansætter, når den rette profil er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!