Anmeldelse: Klokken klæder det århusianske madlandskab

Århus Stiftstidende har været forbi Klokken Aarhus i Mindegade for at gå på opdagelse i restaurantens menukort spækket med klassiske, danske retter. Du kan her læse om anmelderens besøg, hvor konklusionen var en mættende og velsmagende oplevelse, som det madglade Aarhus bør være glade for.

 “Klokken klæder Aarhus og er en klar anbefaling værd. Derfor fortjener Restaurant Klokken fire store stjerner for denne på alle måder godkendte aften”. Sådan lyder dommen i en detaljeret anmeldelse fra Aarhus Stiftstidende, der blev bragt i dag, efter at avisen aflagde Klokken Aarhus et besøg en tidlig torsdag aften. Her begav de to besøgende sig ud i tre retter hver fra det danske køkken.

Robuste og smagfyldte tarteletter

Anmelderne skulle ikke bruge lang tid på at beslutte sig for første ret, og valget faldt på hhv. tarteletter og håndpillede rejer. Særligt tarteletterne faldt i anmeldernes smag, der beskrev den ellers tunge klassiker som både frisk og sommerlig.

En smagsmæssigt overvældende hovedret

Flere danske klassikere lokkede, da hovedretterne skulle bestilles, men anmeldernes valg faldt dog alligevel på stegt flæsk med persillesovs – selvfølgelig ad libitum – samt restaurantens originale Klokkengryde, der blev aftenens hovedperson:

“Den sorte Klokkengryde var det smagsmæssige højdepunkt denne aften, hvor mør oksemørbrad og røget paprika komplimenterede hinanden på bedste vis”, lød afgørelsen i Aarhus Stiftstidende.

Der blev sat punktum for middagen med æblekage og en portion dansk rødgrød, der efter sigende levede op til det øvrige niveau for aftenen.

Klokken Aarhus åbnede for blot tre uger siden, og derfor er man hos DiningSix ekstra beærede over de flotte ord og de 4 flotte stjerner:

Vi er utrolig glade for, at Aarhus har taget så godt imod os. Vi har fået en forrygende start med en masse glade gæster, og vi ser frem til at give endnu flere århusianere en dejlig oplevelse med smilende service og ikke mindst god, gedigen dansk mad, fortæller Troels Frost, Partner i DiningSix.

Vi siger tak for besøget til Aarhus Stiftstidende!