Gæsterne har talt: Den bedste bøf i Aarhus

Hvis du ikke ved, hvor du skal napse den bedste bøf i Aarhus, så kan anmelderne på TripAdvisor hjælpe dig! Måske du kan gætte hvem vi med store smil kan meddele endte som nr. 1 på listen?

Af: Izel Mourier, Praktikant, DiningSix

I sidste uge udgav Smag Aarhus en artikel om bøffer, TripAdvisor-anmeldelser og Aarhus. Fem steakhouses blev rangeret på listen – heriblandt KöD, MASH og Retour Steak.

På Åboulevarden 23 ligger KöD Aarhus placeret. En ny beliggenhed til restauranten, der tidligere lå i Skolegade, hvor den nye restaurant Basso Aarhus er åbnet; et italiensk social dining-koncept lanceret af DiningSix, koncernen bag KöD-restauranterne.

Listen over de fem bedste steakhouses ser således ud:

KöD Aarhus

MASH Steakhouse

A Hereford Beefstouw Aarhus

Retour Steak Aarhus

Clemens Gastro & Bar

KöD Aarhus har været velbesøgt af bøfglade aarhusianere siden 2014, og restauranten topper listen som nummer 1 i Aarhus. Èn af gæsterne anmelder KöD Aarhus: Vi har aldrig fået så lækker en middag som hos KöD i Aarhus. Betjeningen var fantastisk, og maden var sublim. Både titel og kommentar er noget, der gør bestyrer Kalle Møller Jensen rigtig stolt:

Det er så fedt at få den her placering – især da det er gæsterne, der har givet den. Vi laver mad og giver service til og for vores gæster – de er vores vigtigste anmeldere, og vi tager al gæstefeedback meget seriøst. Så det er et kæmpe skulderklap til hele holdet, at vores vigtigste anmeldere anerkender vores arbejde.


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus