Gæsterne har talt: Den bedste bøf i Aarhus

8. maj 2018

Hvis du ikke ved, hvor du skal napse den bedste bøf i Aarhus, så kan anmelderne på TripAdvisor hjælpe dig! Måske du kan gætte hvem vi med store smil kan meddele endte som nr. 1 på listen?

Af: Izel Mourier, Praktikant, DiningSix

I sidste uge udgav Smag Aarhus en artikel om bøffer, TripAdvisor-anmeldelser og Aarhus. Fem steakhouses blev rangeret på listen – heriblandt KöD, MASH og Retour Steak.

På Åboulevarden 23 ligger KöD Aarhus placeret. En ny beliggenhed til restauranten, der tidligere lå i Skolegade, hvor den nye restaurant Basso Aarhus er åbnet; et italiensk social dining-koncept lanceret af DiningSix, koncernen bag KöD-restauranterne.

 

Listen over de fem bedste steakhouses ser således ud:

KöD Aarhus

MASH Steakhouse

A Hereford Beefstouw Aarhus

Retour Steak Aarhus

Clemens Gastro & Bar

KöD Aarhus har været velbesøgt af bøfglade aarhusianere siden 2014, og restauranten topper listen som nummer 1 i Aarhus. Èn af gæsterne anmelder KöD Aarhus: Vi har aldrig fået så lækker en middag som hos KöD i Aarhus. Betjeningen var fantastisk, og maden var sublim. Både titel og kommentar er noget, der gør bestyrer Kalle Møller Jensen rigtig stolt:

Det er så fedt at få den her placering – især da det er gæsterne, der har givet den. Vi laver mad og giver service til og for vores gæster – de er vores vigtigste anmeldere, og vi tager al gæstefeedback meget seriøst. Så det er et kæmpe skulderklap til hele holdet, at vores vigtigste anmeldere anerkender vores arbejde.