Året der er gået

År 2019 går på hæld og traditionen tro bruger vi i DiningSix dagene mellem jul og nytår til at kigge tilbage på året der gik. Samtidig giver vi et lille smugkig ind i 2020 – for hvad kan I forvente at se fra vores side af i det nye år? 

År 2019 var året, hvor DiningSix skulle stabiliseres oven på 2018, hvor vi var ramt af den varmeste sommer længe i Danmark. Da vi ingen udeservering har på vores restauranter, var dette helt sikkert noget vi mærkede til. Vi kom dog fint igennem året, og de erfaringer, vi gjorde os i den varme periode, styrkede os. Vi mødte derfor år 2019 med oprejst pande, og det har på mange måder været et fantastisk år, der har budt på mange højdepunkter.

Året bød bl.a. på vores første udlandseventyr, der for alvor startede, da vi slog dørene op for vores fjerde KöD-restaurant i Oslo. Evigt optimistiske gik vi i gang med projektet helt tilbage i 2017 og troede egentlig, vi ville være klar til at åbne i 2018. Men, som det ofte er med ”ukendt land”, så tog alt længere tid, end vi ønskede os. KöD Oslo har nu været åbent i godt og vel 9 måneder, og restauranten kører derudad med fuldt hus næsten hver eneste dag. Restauranten er kommet virkelig godt fra start og vi er blevet taget godt imod, hvilket man bla. kan læse i denne anmeldelse.

Projektet i Oslo er desuden første gang, vi har taget andre partnere ind, og vi er glade og stolte over at byde Lasse Horn velkommen som partner i vores norske afdeling. Vores norske team har i det hele taget og fra starten lagt et kæmpe stykke arbejde i projektet, og en stor del af successen skyldes uden tvivl dette. Planen herfra er at udvide på det norske marked, og vi glæder os til at kunne indvie jer i det i det nye år. Alt i alt er vi ovenud stolte over dét produkt, vi er endt med, og den følelse, vi sidder med nu såvel som tilbage, da vi åbnede dørene for første gang i marts måned, har gjort, at det var hele ventetiden værd! 

Lokaler

Køkken

KöD

År 2019 blev også året, hvor vi tog ved lære ved alle de erfaringer vi har gjort os hidtil i vores cateringafdeling. Fra at have fokus på både levering af mad samt planlægning og eksekvering af events, har vi nu fuld fokus på catering og mad ud af huset. Det er her, vi leverer det bedste produkt, og catering er derfor blevet vores absolutte kerneforretning. Vi har lært, at man skal gøre det, man er god til – og det gør vi! 

Samtidig skal der slås et slag for vores dygtige teams og personale rundt på alle vores restauranter. De kører alle sammen derudaf, og det er skønt at se, at på trods af, at vi netop har fokus på nye ting og hele tiden har en masse bolde i luften, så fortsætter de ufortrødent og med imponerende styrke – hver dag! 

Alt dette – og meget, meget mere – gør, at vi ser med glæde tilbage på 2019 og forventning frem imod 2020, hvor vi bl.a. har spændende planer om at udvikle og introducere flere restauranter i DiningSix-familien. Hvem, hvad og hvor? Der må I have tålmodighed lidt endnu, men vi kan i hvert fald sige, at vi glæder os til endnu et spændende år. 

Sidst – men ikke mindst – er årsskiftet mellem 2019 og 2020 en tid, hvor de 6 partnere i DiningSix kan fejre 10 års jubilæum som partnere. Det var nemlig ved overgangen til 2010, at vi gik i gang med vores første projekt (red. Slap Af, der ikke længere er en del af DiningSix). Vi er utroligt stolte over, at vi har været i gang så længe, samt at vi har formået at holde sammen på trods af både op- og nedture. Vi mødes ofte af fordommen, at ”man da umuligt kan få en forretning til at fungere med 6 partnere". Men det har vi gang på gang modbevist. Vi står her endnu. Så på trods af, at babygråd og egne familier fylder i en del af partnernes liv, så vil DiningSix partnerkredsen altid være sin helt egen form for familie, hvor vi nu på 11. år skal i gang med at udvikle os selv og virksomheden endnu mere.

Vi vil gerne ønske alle et rigtig godt nytår og samtidig sige tak for et fantastisk år 2019 - vi glæder os til at se Jer i 2020! 


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Strandvejen 235 
2920 Charlottenlund

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus