Highlights 2017

2017 Highlights

30. december 2017

År 2017 går på hæld, og snart viser kalenderen 2018. I denne anledning synes vi, det er på sin plads at se tilbage på året, der er gået og alle de mindeværdige oplevelser og erfaringer, det har givet os. Læs med her, når vi skitserer DiningSix Highlights 2017 og samtidig løfter sløret for, hvad I kan forvente at se fra vores side af i det nye år.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

DiningSix – 6 venner og deres restauranter

År 2017 blev startskuddet på et helt nyt kapitel, da de seks venner Morten, Sandra, Troels, Søren, Kasper & Kristian besluttede at oprette koncernselskabet DiningSix med målet om at drive deres restauranter fra ét samlet sted. Morten blev indsat som Direktør, og der blev oprettet en særlig stilling til hver af de resterende partnere. Desuden blev en del af nøglepersonerne i restauranterne forfremmet til ledende positioner.

Netop videreudvikling af personale er af særlig høj prioritet hos DinningSix. Vi tror nemlig på, at relationer skaber glæde, der både kan smages og føles, hvorfor vi sætter en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter. Således kan vi fortælle historien om kokkeeleven Rasmus, der nu er indsat som bestyrer hos KöD København, eller deltidstjeneren Stine, der som nyuddannet kandidat fra Copenhagen Business School nu sidder som koncernens PR & Kommunikationsansvarlig, eller vores tjener Thomas, der har en passion for fotografi og nu er blevet fuldtidsansat og både fungerer som tjener, fotograf og grafiker.

Relationen er vigtig for os i kontakten med både vores gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. Vores forretning er opbygget af gode relationer, som vi stoler på, og som vi har samarbejdet med igennem en lang årrække. Det har vi gjort fordi, vi håber at kunne skabe et rum, hvor vores gæster ønsker at komme igen, fordi de får en relation til vores restauranter og os som mennesker, fortæller Morten Pedersen

Koncernfest

Det nye år blev skudt igang med et brag, da DiningSix inviterede alle koncernens restauranter med til årets første personalefest. Her blev medarbejderne forkælet med en storslået middag, underholdt af en række af Danmarks mest prominente komikere samt overrasket af musikalske indslag fra stjerner som Pharfar & Kaka samt Albertslunddrengene fra Suspekt.

Slap af et udtryk!

Slap Af er koncernens første restaurant, der startede ud som både café, restaurant og natklub. I en lang årrække fungerede Slap Af som det foretrukne mødested for mange århusianere, og det er der en særlig grund til. På den lille restaurant i det charmerende Latinerkvarter er atmosfære samt den personlige og afslappede service nemlig i højsædet. År 2017 blev året, hvor Slap Af blev relanceret som en smagfuld og visuel stærk restaurantoplevelse med udgangspunkt i nordiske og lokale råvarer kombineret med traditionelle franske tilberedningsformer. Det øgede fokus på restaurantdelen har dog ikke ændret ved, at betjeningen stadig er både frisk, opmærksom og personlig, eller at udvalget af cocktails er blevet mindre spændende – tværtimod!

Farmænd Podcast

I april lanceredes podcasten ”Farmænd” for første gang. Podcasten er et samarbejde mellem KöD og de to fædre Martin Høgsted og Jasper Ritz, som I måske kender fra den danske komikerscene og TV2 Zulu. Som navnet antyder, så handler podcasten om livet som far. Således foregår hver podcast på KöD Vesterbro, hvor de to værter og idémænd spiser middag samt taler om livet som far.

Det har været spændende at begive sig ud i denne nye medieform, som jo er helt ny for os. Og ja, vi er faktisk ret stolte over at have været med til at sætte projektet i søen i første omgang, fortæller Morten Pedersen, der desuden mener, at man ikke behøver at være hverken far eller mand for at lytte med: Farmænd er en podcast, der er værd at lytte til – også selvom du ikke er far!

LOULOU

Første weekend i juni blev det modne, århusianske publikum for første gang inviteret med til fest på LOULOU. Med et varieret cocktailkort, stilfulde bartendere og fashionable lounges kan man vidst roligt sige, at LOULOU er et flabet twist til det århusianske natteliv. Byens nye cocktailbar er et resultat af et partnerskab mellem DiningSix og nattelivskoncernen REKOM. Vi står for markedsføringen, da vi kender det århusianske marked, og REKOM ved hvordan, man holder en fest, så samarbejdet lå lige til højrebenet, fortæller Morten Pedersen.

KöD Aarhus i nye forbedrede lokaler

Siden 2014 har KöD Aarhus haft vokseværk, da restauranten har været favoritstedet for flere og flere kødhungrende århusianere. Dette resulterede i, at vi i år voksede ud af de oprindelige KöD-lokaler i Skolegade, og at restauranten rykkede til nye og større lokaler lige ved åen, på det pulserende Åboulevarden. Den høje kvalitet og personlige service, som de århusianske kødelskere har været vant til hidtil er selvfølgelig fulgt med. Restauranten ved åen kan huse flere gæster samtidig med, at der er flere unikke muligheder for afholdelse af private selskaber uanset størrelse.

Basso Aarhus: Social Dining hitter

Den 29. september blev dørene for første gang slået op for det nyeste skud på DiningSix-stammen, nemlig den italienske restaurantoplevelse Basso Aarhus. Den nye restaurant i KöD Aarhus’ gamle lokaler i Skolegade er en idé, der udspringer af dét mad-boom, Aarhus har oplevet over de seneste år, hvor der er kommet større fokus på kvalitet og den fuldendte restaurantoplevelse. Med restaurantens Social Dining Menu sørger køkkenet for, at man som gæst kommer omkring et fornuftigt udvalg af både snacks, salte retter og desserter under middagen.

Social Dining-konceptet er et kendt fænomen mange steder i udlandet, og vi skal ikke længere end til København, der ligeledes huser flere restauranter med lignende koncept. Det lader nu til, at konceptet Social Dining også har vundet indpas på den århusianske madscene, da Basso Aarhus er nævnt på en flot top 10 over de østjyske restauranter, der har modtaget flest pæne ord med på vejen fra sine gæster ifølge en opgørelse over gæsteanmeldelser modtaget på DinnerBooking i oktober måned.

Aarhus på Europakortet

2017 blev året, hvor Aarhus for alvor kom på alles læber i både ind- og udland, da Smilets By var udnævnt til at være Europæisk Kulturhovedstad anno 2017. Med den samtidige titel som Årets Europaby 2017 er Aarhus for alvor blevet et hipt rejsemål. Dette har vi særligt kunnet mærke hos de Aarhus-baserede restauranter i DiningSix, hvor antallet af besøgende turister i restauranterne har været stødt stigende over det seneste år.

DiningSix Events

Hver eneste dag knokler vi for at skabe de perfekte rammer og sørge for absolut forkælelse til spisende gæster i vores restauranter, men i løbet af år 2017 er der også blevet sat ekstra fokus på afholdelse af arrangementer i eksterne lokaler under navnet DiningSix Events. Her tager vi det bedste fra restauranterne, herunder maden, personalet og den unikke stemning og afvikler selskaber og arrangementer i unikke lokaler og omgivelser.

Vi har desuden opnået endnu mere erfaring med at levere mad ud af huset, uafhængig af størrelse, anledning samt ønsker og behov. Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller blot ønsker en festlig aften i gode venners lag hjemme, så står vi klar med en løsning.

2018: Sneak peak

Nå, nu til det virkelig interessante.. For hvad skal der egentlig ske i år 2018? Vi ved selvfølgelig ikke det hele, men vi kan i hvert fald løfte sløret for to ting:

Jamen jeg kan afsløre, at vi lige nu kigger på lokaler i Oslo til vores fjerde KöD-restaurant. Og så kan jeg også glæde københavnerne med, at de nu også får muligheden for at få en smagfuld, italiensk oplevelse, når vi åbner Basso i hovedstaden, fortæller Morten Pedersen

Så er der bare tilbage at sige: Tak for et virkelig godt, spændende, travlt, udfordrende og sjovt år 2017. Vi glæder os til endnu et fantastisk år i selskab med jer!

GODT NYTÅR!


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus