Ny menu: 2 retter & 2 glas vin hos Slap Af

Ny menu: 2 retter & 2 glas vin hos Slap Af

3. april 2018

Kokketeamet hos Slap Af har endnu engang været kreative og er nu klar til at præsentere en ny version af restaurantens populære “2 retter & 2 glas vin”. Menuen gælder mandag t.o.m. torsdag de næste tre uger, og med udgangspunkt i friske råvarer og traditionelle, franske tilberedningsformer vil man som gæst få en velsmagende og visuel stærk restaurantoplevelse til en usædvanlig favorabel pris.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Slap Af har i en lang årrække været det foretrukne mødested for mange århusianere, og det er der en særlig grund til. På den lille restaurant i det charmerende Latinerkvarter er atmosfære samt den personlige og afslappede service nemlig i højsædet. Samtidig sørger restaurantens dygtige kokke for, at din mad er både spændende og velsmagende og selvfølgelig tilberedt af årstidens friske råvarer med udgangspunkt i nordiske og lokale råvarer.

Nu er Slap Af klar med en ny version af den populære “2 retter & 2 glas vin” for bare 265,-. Den særlige menu gælder mandag t.o.m. torsdag de næste tre uger.

MENU

 

Forret

Koldrøget laks

Ramsløgmayo ~ Lynsyltet agurk ~ Sprød malt ~ Frisk dild

Hovedret

Grillet nakkefilet

Pommes duchess ~ Persillepuré ~ Sauté af rosenkål & gulerødder ~ Sauce på mørk øl

Menuen bliver ledsaget af to glas vin, startende med en frisk og frugtig Chardonnay fra det sydøstlige Australien, mens hovedretten får følgeskab af en italiensk Montepulciano, der er blød og rund i smagen. Rødvinen har dog stadig en del power og krydderier i sig, der gør det til en taknemmelig vin, der vil falde i de flestes smag.


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus