Kosmopol - DiningSix

Kosmopol
– Københavns flotteste festsal

Den imponerende festsal indbyder – med sin originale stuk samt mondæne søjler og lysekroner – til både den intime og storslåede middag; til julefrokosten, fødselsdagen eller receptionen, og selvfølgelig til højtideligheder såsom bryllupper og konfirmationer. Salen egner sig til enhver form for fest.

Festsalen er på én gang både rummelig og stemningsfuld. Der er mulighed for at indrette salen, præcis som I ønsker det – uanset om ønsket er et stående arrangement eller siddende bespisning ved rund- eller langborde. Den smukke sal kan rumme fra alt imellem 30 og helt op til 150 gæster.

Vi vil løbende fremvise lokalet for interesserede samt komme med fleksible muligheder og løsninger, der vil passe til netop jeres ønsker. Send en mail på salg@diningsix.dk for mere info og eventuelle fremvisninger.

Ring til os på +45 69 15 69 82  og hør næmere

Vælg imellem de forskellige retter i de kommende faner.

Alle menuer serveres altid med:

Munkebrød m/ durum, rosmarin, olivenolie & havsalt. Estragon & Senneps mayo m. havsalt & rosenpeber

Standard (2 retter): Hovedret + forret eller dessert 355,- pr. kuvert

Den Populære (3 retter): Vælg selv forret, hovedret og dessert 485,- pr. kuvert.

Luxus (4 retter): Vælg selv 2 forretter, hovedret og dessert 545,- pr. kuvert.

All In (5 retter): Vælg selv 2 forretter, 2 hovedret og 1 desserter 655,- pr. kuvert.

Forret 1: Cremet jordskokke suppe m. torsk , porreolie, jordskokke chips, syltet perleløg og urter.

Forret 2: Bagt torsk med blomkålspure, brunetsmør med hasselnød & syltet perleløg

Forret 3: Skalddyrsbisque med torsk, blåmusling, porreolie, samt sprød crouton med Aioli & urter.

Forret 4: Koldrøget laks med rygeost, radiser og syltede agurker

Forret 5: Grillet frisk tun med friteret risnudler, soya sauce, grillet agurk samt urter med porreolie (+25 kr.)

Hovedret 1: Oksemørbrad med bagt rødbede, karamelliserede tomater, små kartofler & kraftig portvins glace. (+35,- kr.)

Hovedret 2: Fransk unghane med kraftig hønsesky, tyttebær, gulerodspure, fennikel crudite, stegte østershatte.

Hovedret 3: Okse fra Uruguay med små kartofler, grillet løgskaller, syltet tyttebær, stegte østerhatte & portvins glace.

Hovedret 4: Okse fra Uruguay med små kartofler, smørpocheret porre, bøgerøget sprød bacon, kraftig glace samt syltet tyttebær.

Hovedret 5: Ristet torskeryg med langtids bagte tomater, brændte løgskaller, små kartofler, sauce mousseline samt persille-olie.

Dessert 1: Cheesecake med creme på friskost og vanilje, Hindbær coulis, friske bær og kikse-crumble.

Dessert 2: Citronkage m. citroncreme, marengs og citronmelisse.

Dessert 3: Fransk chokoladekage med hvidchokolademousse, hindbær coulis, chokoladespåner, friske bær samt ristet hasselnødder.

Dessert 4: Pærefromage med syltet pære, karameliseret hasselnød, saltet karamel & estragon.

Dessert 5: Mazarintærte med syltet æble, karamel, citroncreme & skovsyre

BUFFET:  395 ,-

– Munkebrød m/ durum, rosmarin, olivenolie & havsalt. – Estragon & Senneps mayo m. havsalt & rosenpeber

FORRET: – Røget laks med rygeostcreme, agurk & spæde salater – Bagt, plukket torsk med syltet rødløg, rugbrøds crumble & dild. – Tørsaltet skinke med aioli & rucola

HOVEDRET: – Kalveculotte – Grillet oksemørbrads carpaccio med croutoner, gulerodscreme & kørvel (kold) – Sensommersalat med lidt frisk grønkål, citronskal, tomater, syltet rødløg, & valnødder – Smørstegte kartofler med timian – Steak Fries – Portvinsglace

DESSERT: – Cheesecake med hindbær & karamelliseret hvid chokolade – Citronkage med citroncreme & marengs – Vesterhavs ost med syltet bær

Grundpakken inkluderer

– Opdækning (lange eller runde borde) inkl.: Service, Servietter (flade), Bloklys, Duge – Betjening (servering og afrydning)

– Drikkevarer

Øl, vin & vand ad libitum (Negroamaro & Alameda) – 3 timer (værdi 275,-)

Koldt vand – hele aftenen – Oprydning – Rengøring Pris ekskl. mad: 495,- pr kuvert.

Tilkøb:

– Velkomstbobler 70,-

– Velkomstsnacks – 30,-

– Dessertvin 70,- per person / tillæg til ad libitum 75,-

– Avec til desserten (Avecvogn) – 85,- pr. person / ad libitum 110,-

– Øl Vand Vin adlibitum per ekstra time +80,- – Kaffe til / efter desserten 25,-

– Bar 4 timer adlibitum 395,- (Drinks/Cocktails) – Hotdogs til natmad : 25 ,-

Bryllupspakken inkluderer

– Opdækning (lange eller runde borde) inkl.: Service, Foldet servietter, Bloklys, Duge, Blomster & Kandilaber – Betjening (Servering og afrydning)

– Drikkevarer Øl, vin & vand ad libitum (Negroamaro & Alameda) – til kl. 02:00 (værdi 500,-) Velkomstbobler (værdi 70,- per. kuvert)

-Velkomstsnacks (værdi 30,- per. kuvert)

– Koldt vand – hele aftenen

– Oprydning – Rengøring

Pris ekskl. mad: 695,- pr kuvert.

Tilkøb:

– Dessertvin 70,- per person / tillæg til ad libitum 75,-

– Avec til desserten (Avecvogn) – 85,- pr. person / ad libitum 110,-

– Øl, vin & vand adlibitum per ekstra time +80,-

– Kaffe til / efter desserten 25,- – Bar 4 timer adlibitum 395,- (Drinks/Cocktails) –

– Hotdogs til natmad : 25 ,-

All-inclusivepakken inkluderer:

– Opdækning (lange eller runde borde) inkl.: Service, Servietter (flade), Bloklys, Duge, Blomster (værdi 300,-)  – Betjening (Tallerkenservering og afrydning)

– Drikkevarer

– Øl, vin & vand ad libitum (Negroamaro & Alameda) – til kl 02.00 (værdi 500,-)

– Velkomstbobler (værdi 70,- per. kuvert) Velkomstsnacks (værdi 30,- per. kuvert)

– Koldt vand – hele aftenen Avec til desserten (Avecvogn)

– Ad libitum Dessertvin ad libitum Kaffe til / efter desserten ad libitum Bar 4 timer adlibitum 395,- (Sjusser, Drinks)

– Oprydning – Rengøring

Pris ekskl. mad: 995,- pr kuvert.

Tilkøb:

– Øl Vand Vin adlibitum per ekstra time +80,-

– Hotdogs til natmad : 25 ,-

Forret

Tallerkenanrettet forret

– Brød – estragon & senneps mayo – flagesalt

– Oksecarpaccio – Vesterhavsost – rucola – syltede løg – knust peber – sprødt

– Laksetatar – urter – citron – rygeost

Hovedret

Serveres som udskårne bøffer på delefade

– Mørbrad – Danmark – græsfodret Roast – Uruguay – kornfodret

Saucer:

– Hjemmerørt Bearnaise Madagaskarpeber sauce

Sides:

– Steakfries

– Chili fries

– Årstidens salater

Kr. 350,- pr. person.

Forret

Tallerkenanrettet forret

– Brød – estragon & senneps mayo – flagesalt

– Oksecarpaccio – Vesterhavsost – rucola – syltede løg – knust peber – sprødt

– Laksetatar – urter – citron – rygeost

Hovedret

Serveres som udskårne bøffer på delefade

– Mørbrad – Danmark – græsfodret Roast – Uruguay – kornfodret

– Glaseret Unghane – Frankrig – Majsfodret

Saucer:

– Hjemmerørt Bearnaise

– Madagaskarpeber sauce

Sides:

– Steakfries

– Chili fries

– Tomat/Mozzarella salat

– Smørsauterede vilde svampe

Dessert:

Cheesecake – Bær & Knas

Kr. 465,- pr. person.

Forret

Tallerkenanrettet forret

– Brød – estragon & senneps mayo – flagesalt

– Oksecarpaccio – Vesterhavsost – rucola – syltede løg – knust peber – sprødt

– Laksetatar – urter – citron – rygeost

Mellemret

Ibéricoskinke & Tempurarejer  m. hvidløgsmayo – grønt & vesterhavsost

Hovedret

Serveres som udskårne bøffer på delefade

– Mørbrad – Danmark – græsfodret Roast – Uruguay – kornfodret

– Glaseret Unghane – Frankrig – Majsfodret

Saucer:

– Portvinsglace

– Hjemmerørt Bearnaise

– Madagaskarpeber sauce

Sides:

– Steakfries

– Chili fries

– Tomat/Mozzarella salat

– Smørsauterede vilde svampe

– Sprød salat

– Honningglaserede gulerødder m. feta

Dessert

– Cheesecake – Bær & knas Fransk chokoladekage

– Passioncoulis & knas

Kr. 585,- pr. person.

Tilvalg

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet og er pr. person.

+ Ben
Marvben m. urterasp
Pr. 2 personer (dele ben)
45,-

+ Snacks
Blinis m. rygeost, syltet rødløg & ørred/lakse rogn & dild
& Mini Toast m. serrano, aioli & karse.
45,-

+ Velkomstbobler
Cava Brut eller Semi Seco
55,-

+ Kaffe og The

Friskbrygget stempel kaffe ad libitum & The i flere varianter
25,-

+ Kaffe, The & Avec
Friskbrygget stempel kaffe ad libitum & The i flere varianter.
Et glas Portvin, Baileys, Martell VS Cognac, Havana Club 7 Års Rom, Dessertvin eller Grappa
85,-

Fri øl, vin & vand (Standard) – 3 timer

Negroamaro “I Trattura”
Chardonnay Alameda
275,-

Fri øl, vin & vand (Luxus) – 3 timer
Ripasso Costa Regale
RK Riesling
395,-

Fri øl, vin & vand (Premium) – 3 timer
Zinfandel, Director’s Cut
Grüner Veltliner “Stein”
695,-

Priser

Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det smukke Kosmopol

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

Har denne mulighed vagt jeres interesse, eller kan vi på anden måde være behjælpelig til jeres næste arrangement, så er I altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Send os gerne en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab. Fang os på mailen – vi vender altid hurtigt tilbage.

Kalender

Du kan se kalenderen med datoer her:

 

DiningSix A/S

Nørregade 28a
DK-1165 København K

+45 69156982
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

Kontakt os
close slider

Fortæl lidt om dit event